• info@pregrevica.rs
  • info@dunavaspekt.rs

(+381) 64 0 600 400

O objektu DUNAVASPEKT

Rezidencijalni kompleks DUNAV ASPEKT smešten u jednoj od najlepših ulica Zemuna, u neposrednoj blizini Dunava. Pozicija nedaleko od glavnih saobraćajnica kompleksu omogućava dobru povezanost sa ostatkom grada, a ujedno je i dovoljno izolovana da pruži nesvakidašnji komfor svojim stanarima.

Stambeni objekat se sastoji od dve lamele, a svaka ponaosob poseduje prizemlje, dva sprata i tavan. Lamele su u nivou podruma spojene u jedinstveni garažni prostor sa 27 parking mesta i sa direktnim pristupom stambenim objektima.

Čiste linije kompleksa istaknute su velikim jednobojnim površinama koje ističu segmente fasade sa dekorativnom ciglom dok se markantni detalji ogledaju u vidu tamnih ramova stolarije. Velike staklene površine ispunjavaju životni prostor svetlošću, ali i omogućavaju stanarima jedne lamele vizuru ka unutrašnjem dvorištu, dok se iz druge pruža pogled ka reci.

DUNAV ASPEKT nudi poseban komfor svojim stanarima koji se ogleda u parkiranju u podzemnoj etaži, prostranim stambenim jedinicama i zelenim površinama u nivou prizemlja kojim je kompleks uklopljen u prirodno okruženje. Ograđen sa svih strana i sa kontrolisanim pristupom ulaska, kompleks karakteriše i visok nivo bezbednosti.

kontakt: info@dunavaspekt.rs


Galerija

Ponuda stanova

Awesome Image

Stan 01 - PRODATO

prizemlje - stan 1 / 51.46 m²

Awesome Image

Stan 02 - PRODATO

prizemlje - stan 02 / 52.42 m²

Awesome Image

Stan 03 - PRODATO

prizemlje - stan 03 / 50.40 m²

Awesome Image

Stan 04 - PRODATO

prizemlje- stan 04 / 61.26 m²

Awesome Image

Stan 05 - PRODATO

sprat I - stan 05 / 84.80 m²

Awesome Image

Stan 06 - PRODATO

sprat I - stan 06 / 54.96 m²

-->

Atraktivni i kvalitetni materijali