• info@pregrevica.rs
  • info@dunavaspekt.rs

(+381) 64 0 600 400

Zidovi

Zidne obloge

Spoljašnja obrada je kontaktna fasada u sistemu Baumit Open. Termo blok debljine 20 cm, termoizolacija - grafitni polistiren debljine 15 cm, kao termička i zvučna izolacija sa dekorativnim malterom kao završnom obradom Baumit Nanopor. Deo fasade se oblaže kvalitetnom granitnom keramikom. Unutrašnja obrada zidova - malter, glet i zavrsno, bojenje punom disperzijom u belom tonu.

Hrastov parket

Podne obloge

Najkvalitetniji hrastov parket od najfinijeg drveta , odabran je za postavljanje u svim prostorijama u stanovima.

Stolarija

Stolarija

Unutrašnja vrata su moderna, sa drvenim ramom, obložena MDF-om i završno obostrano obrađena mat poliuretanskom bojom u belom tonu.

Bravarija

Bravarija

Prozori, balkonska vrata i ulazna vrata u zgradu su izradjena od visokokvalitetnog PVC profila SALAMANDER bluEVolution 92mm, u antracit boji sa spoljne strane i beloj boji sa unutrasnje strane, sa troslojnim staklopaketom u kombinaciji niskoemisionog, flot i solar guard stakla. Prozori i balkonska vrata su opremljeni roletnama i komarnicima u boji prozora.

Sanitarije

Sanitarije

U kupatilima se postavljanju keramički umivaonici, i tuš kade u beloj boji sa odgovarajućom kvalitetnom baterijom. Kade su akrilne, u beloj boji.

Bezbednosni sistemi

Bezbednosni sistemi

Pristup kompleksu je kontrolisan video nadzorom.

Keramika

Keramika

U hodnicima i kupatilima je ugradjena granitna keramika italijanskog proizvodjaca RAGNO